HANA modulställning är det perfekta valet för dig som söker traditionell byggnadsställning. HANA är en variant av det väldigt populära killås-/ringlås-/kranssystem och är därför jämförbart med alla andra liknande system. I modulställningar från HANA kombineras den effektiva monteringsmetoden – spirkransar och kilkopplingar med nya lätta och arbetsbesparande ställningsdelar. Tillsammans genererar detta en säker och ekonomisk bygg- och industriställning. HANA modulställning är typkontrollerad hos RISE (Research Institutes of Sweden) i Borås och godkänd för byggnation som tungställning i lastklasserna 4 till 6.

HANA Modulställning är en lättarbetad byggnadsställning som passar bra till alla typer av projekt, stora som små. HANA är det perfekta hjälpmedlet för dig som söker arbetsytor på höjd eller fallskydd. Ställningen kan byggas med 50 cm intervall vilket alltid ger dig en perfekt ergonomisk arbetshöjd för att kunna utföra jobbet på bästa sätt.

HANA kan byggas med enbart 7 komponenter;

Bottenskruvar
Spiror
U-bom
Dubbelräcke (skyddsräckesram)
Stålplank (ALU-Plank)
Planklås med fotlisthållare
Fotlist

Därtill kommer delar till trappuppgång samt förankring. Genom detta kan HANA modulställning monteras med färre delar och med lägre totalvikt än motsvarande ställningar till samma lastklasser. HANA modulställning är byggd med dubbelräcke (skyddsräckesram) och är godkänd att monteras upp till 24 meter utan horisontal och diagonalstag, detta medför ca 17% färre delar och 17% lägre totalvikt med bibehållen lastförmåga.
Systemet används av ställningsföretag över hela världen, är väl beprövat genom åren och lämpar sig mycket väl till alla typer av ställningar och förutsättningar. Från den lilla ställningen för hemmafixaren till stora fasad-, industri- och brobyggen.

Visar 1–12 av 39 resultat