BESÖK OSS

Välkommen till depån!

Industrivägen 34
523 90 ULRICEHAMN

Du är inte ensam med funderingar!

Vanliga frågor

Varför ska du köpa en byggnadsställning istället för att hyra?

Ofta är kunden i behov av en ställning för ett projekt och att hyra byggställningar över tid blir väldigt kostsamt. Därför blir det i många fall mer lönsamt att investera i en kvalitetssäker byggnadsställning.

Vad finns det för olika typer av ställningar?

Hos Ställningsdepån hittar du byggnadsställningar i olika fabrikat och bredder. Vår smalaste ställning 0.7m från Super 9 används ofta vid lättare arbeten såsom målning. Nästa bredd är 1m och är optimal för exempelvis fasad- och takbyten. Vår bredaste variant är 1.25m och rekommenderas vid tyngre arbeten där belastningen är tyngre och redskap som skottkärra används. I HANAs produktsortiment hittar du också ställningar i olika bredder: 0,73 - 1,40m.

Varför ska jag köpa min byggnadsställning från Ställningsdepån?

Det finns fler anledningar till att välja ställningar från oss. 

  •  Ställningsdepån använder bland annat stål i våra ställningar, vilket gör ställningarna mer hållbara. 
  • Våra trappor är halksäkra då de är framtagna i profildurk, vilket innebär att trapporna är räfflade i ytan vilket förbättrar halkskyddet.  
  • Våra ställningar innehåller väldigt få detaljer vilket medför att totalvikten är låg vilket minskar era transportkonstnader och gör ställningarna lättare att montera.  
  • Slutligen så är den sista fördelen att med en lättare totalvikt minskar även vikten för de som monterar ställningarna vilket gör att deras kroppar inte slits i samma utsträckning. 
 
Hur lång är leveranstiden hos er?

Inom Sverige är leveranstiden vanligtvis inom en arbetsvecka, men ofta så kort som 1-3 dagar.

Fler frågor?

Kontakta oss för mer information