Din partner för kompletta ställningspaket i Sverige

Vi erbjuder ett brett utbud av specialiserade ställningar som uppfyller dina behov och krav för att säkerställa att du har de rätta verktygen och materialen för ditt byggprojekt.

Våra ställningspaket inkluderar bland annat utrustning för gavlar som är utformade för att möjliggöra en säker och effektiv tillgång till byggnadens gavelsidor. Utöver våra gavelpaket så erbjuder vi även ställningar för långsidan för att i bästa mån täcka längden av din byggnad och ge en jämn och stadig plattform för ett säkert arbete längs fastighetens långsidor.

För projekt där du behöver kombinera paket vad gäller både gavel och långsida, erbjuder vi en komplett ställningslösning som täcker hela fastigheten, vilket sparar tid och möda när du behöver arbeta på flera områden samtidigt.

Med högkvalitativa, noggrant utvalda material, stor erfarenhet och kompetens kan du lita på att våra ställningar är stabila och pålitliga, utformade helt efter ditt projekt.

Vi är här för att hjälpa dig att lyckas med ditt byggprojekt. Kontakta oss på Ställningsdepån idag för att diskutera dina behov och får en skräddarsydd offert för våra olika ställningslösningar.