OM OSS

Ergonomiska, effektiva & stabila byggnadsställningar

Företaget Ställningsdepån är idag leverantörer av två av marknadens bästa ställningssystem, det egna varumärket Super 9 och HANA modulställningar. Våra ergonomiska, effektiva och stabila byggnadsställningar är det optimala valet när kvaliteten toppas och priset pressas.

super9logo

Super 9

Sedan 2014 har vi på Ställningsdepån sålt byggställningar från Super 9. Det har medfört att vi har välutvecklade produkter som tillfredsställer både den nyblivna egenföretagaren och den erfarna företagarens behov. Ställningarna är otroligt användarvänliga och ingår i ett flexibelt system av varmförzinkat, högklassigt stål som är utformat för att uppnå högsta styrka till en låg vikt. Genom ställningens egenskaper lämpar den sig utmärkt för fasadarbeten, industri- och underhållningsprojekt samt montage av väderskydd etc.

Super 9 modulställning är typkontrollerad hos RISE (Research Institutes of Sweden) i Borås och godkänd för byggnation som tungställning i lastklasserna 4 till 6. Klicka här för att komma till rapporten från RISE.

Det är genom våra val av produktion och behov som vi kan hålla ner priserna. Det innebär inte en kompromiss med kvaliteten, utan att vi anpassar nivån till våra kunders faktiska behov. Kunderna får det som de behöver, inte mer men inte heller mindre.

HANA

HANA modulställning är det perfekta valet för dig som söker traditionell byggnadsställning. HANA är en variant av det väldigt populära killås-/ringlås-/kranssystem och är därför jämförbart med alla andra liknande system. I modulställningar från HANA kombineras den effektiva monteringsmetoden – spirkransar och kilkopplingar med nya lätta och arbetsbesparande ställningsdelar. Tillsammans genererar detta en säker och ekonomisk bygg- och industriställning. HANA modulställning är typkontrollerad hos RISE (Research Institutes of Sweden) i Borås och godkänd för byggnation som tungställning i lastklasserna 4 till 6. Klicka här för att komma till rapporten från RISE.

HANA Modulställning är en lättarbetad byggnadsställning som passar bra till alla typer av projekt, stora som små. HANA är det perfekta hjälpmedlet för dig som söker arbetsytor på höjd eller fallskydd. Ställningen kan byggas med 50 cm intervall vilket alltid ger dig en perfekt ergonomisk arbetshöjd för att kunna utföra jobbet på bästa sätt.

Kom i kontakt med oss

Försäljningsansvarig

John Nilsson

Säljare
Bli kontaktad

Vill du ha personlig service?
Låt oss kontakta dig!

Fyll i din epostadress så kontaktar vi dig så snart vi kan.